Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3?

          Reparatii calculatoare la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Mihaela S.

Buna seara! Avem un laptop care ne creeaza probleme. Dureaza cel putin 10 minute sa porneasca sistemul de operare – desi laptop-ul are 4Gb RAM si procesor Core2Duo – si dupa ce porneste functioneaza foarte greu. Abia incarca paginile si apar des erori la rularea programelor. Am incercat sotul meu sa repare sistemul de operare cu optiunea „repair Windows”, dar nu i-a reusit. In acest moment avem Windows 7 Ultimate. Suntem multumiti de el si am vrea sa pastram acest sistem de operare. Spuneti-mi daca efectuati si reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3, zona Dristor sau este necesar sa aduc eu laptop-ul la sediul dumneavoastra. Credeti ca este necesar sa reinstalam Windows-ul? Aveti dumneavoastra Windows 7 Ultimate?

Raspuns:

Buna seara doamna Mihaela! Problema laptop-ului Dvs. este cat se poate de clara. Sistemul de operare necesita reinstalat. Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti, motiv pentru care nu este necesar sa aduceti laptop-ul la sediul nostru. Avem Windows 7 Ultimate si consideram ca este o idee excelenta sa continuati sa-l utilizati deoarece este unul dintre cele mai stabile sisteme de operare. Va vom contacta in cursul zilei de maine pentru a stabili o intalnire.

Va dorim o seara excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .