Efectuați reparații calculatoare la domiciliu pe Bd. Camil Ressu?

Bună ziua! Este vorba despre un laptop ACER, cumpărat de aproximativ un an de zile, cu Windows 7 Ultimate instalat. Funcționează foarte greu. Programele rulează încet și Windowsul îmi afișează erori. Paginile la internet merg în reluare. Nu știu care este problema. Efectuați reparații calculatoare la domiciliu în zona Dristor pe Bulevardul Camil Ressu? Când putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de catre Mihai

Răspuns:

Bună ziua, domnule Mihai!

Din cele relatate, problema laptopului dumneavoastră poate fi remediată, în principiu, prin reinstalarea sistemului de operare Windows 7 Ultimate. În cazuri exceptionale, cauza problemei poate fi harddisk-ul, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la fața locului. Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din zona Dristor pentru a constata și remedia problema.

Vă vom contacta telefonic în cursul acestei zile în vederea stabilirii unei întalniri.

O zi excelenta!

Echipa,
RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *