Efectuați reparații calculatoare la domiciliu pe șoseaua Giurgiului?

Bună ziua,

După aproximativ 30 de minute de utilizare, calculatorul se oprește subit. După repornire, nu rezistă mai mult de 5-10 minute. Am de făcut un proiect pentru serviciu și am nevoie de o echipă la domiciliu urgent. Efectuați reparații calculatoare la domiciliu pe șoseaua Giurgiului, în zona Erorii Revoluției, sector 4? Dacă da, când puteți veni la domiciliul meu?

Întrebare adresată de Augustin C.

Răspuns:

Bună seara, domnule Augustin!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră în vederea identificării și remedierii problemei.

Din cele relatate, calculatorul are praf la coolerul procesorului și, din această cauză, ventilatorul nu poate aerisi. Oprirea calculatorului fără un mesaj de notificare în prealabil ori fără să-i fi dat o comandă în acest sens este consecința faptului că în interiorul calculatorului există mult praf, îndeosebi la coolerul procesorului.

Putem veni și astăzi la dumneavoastră. Vă rugăm să sunați la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *