Efectuați reparații calculatoare la domiciliu pe str. Danubiu?

Salut, băieți! Ne-ați fi de un real ajutor în remedierea problemelor sistemelor noastre. Avem doua calculatoare și un laptop.

Primul calculator, de aseară, nu pornește deloc. Mai exact, apăsăm pe butonul power și nu se-ntâmplă nimic. Am scos cablurile, le-am reintrodus, am verificat prizele, totul pare să fie în regula, dar calculatorul nu pornește.

În ce privește cel de-al doilea calculator, acesta funcționează foarte greu. Avem pe el Windows 7, cumpărat din magazin, instalat de doi ani, dar, cu toate acestea, funcționează foarte greu. Windowsul își dă cel puțin la două-trei zile update și, de fiecare dată când vrem să-l închidem, ne pune să așteptăm – 1 din 30, 1 din 29, 1 din 28 etc. –

Cu privire la laptop, acesta pornește, aparent totul este în regulă, dar se închide după aproximativ 10 minute de utilizare. În general, după ce intrăm pe Youtube. Efectuați reparații calculatoare la domiciliu în sector 3? Locuința noastră este în sector 3, pe str. Danubiu. Cum putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de George E.

Răspuns:

Salut, George!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu oriunde în București, în special în sector 3. Venim cu multă plăcere la domiciliul tău pentru a verifica și remedia problema.

Primul calculator are, cel mai probabil, sursa de alimentare arsă – defectă. Prin înlocuirea acesteia, se rezolvă, așadar, problema, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la domiciliul tău.

În ce privește cel de-al doilea calculator, din cele relatate, sistemul de operare – Windows – pare să aibă probleme. Există două posibilități: repair la acest sistem de operare sau reinstalarea lui, împreună cu optimizarea și configurarea acestuia în raport de performanța calculatorului, dar și aceste aspecte rămâne să le discutăm pe larg când ne vom vedea.

Cu privire la laptop, neavându-l în acest moment în față, din cele relatate, aș spune că prin curățarea acestuia și prin înlocuirea/ adăugarea pastei termoconductoare, problema s-ar rezolva.

Te vom contacta în cursul acestei zile pe numărul de telefon afișat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

O zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *