Efectuați reparații calculatoare pe Bdul Basarabia, sector 2?

Întrebare adresată de Tudor A.

Salut! Calculatorul meu este un HP, cumpărat acum un an jumătate din Alex. Până acum am fost foarte mulțumit de el, dar, din păcate, în această dimineață când l-am pornit, nu mai afișa nimic. Nu mai găsesc garanția calculatorului, așa încât apelez la serviciile voastre. De asemenea, precizez că nu l-am desfăcut să văd ce are. Efectuați reparații calculatoare la domiciliu? Puteți veni în sector 2, pe Bdul Basarabia? Cum putem stabili o întâlnire? Mă interesează, pentru început, să aflu ce are calculatorul și, în funcție de costuri, să stabilesc dacă fac sau nu reparația.

Răspuns:

Salut, Tudor! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu oriunde în București, deplasarea fiind gratuită! Venim cu multă plăcere la domiciliul tău pentru a constata cu exactitate problema. Tot în acel moment îți vom spune și ce costuri implică reparația. Faptul că nu mai afișează nimic pe ecran este un simptom general. Poate fi deranjată memoria ram, placa video ori chiar pot fi defecte. În egală masură, poate fi defectă și placa de bază a calculatorului, dar toate aceste lucruri rămâne să le verificăm la fața locului. Te vom contacta în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de contact pentru a stabili o întâlnire.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

2 Comments

 1. Buna ziua! Ne intereseaza daca efectuati reparatii calculatoare in sector 2, dar nu pe Bld. Basarabia, ci pe sos. Colentina.
  Laptopul nu a mai pornit in aceasta dimineata. Am lucrat pe el pana tarziu aseara pentru a organiza o baza de date contabila si cand am revenit pentru a continua lucrul, in aceasta dimineata, acesta nu a mai pornit. Pentru mine prezinta o deosebita importanta fisierele din partitia C, respectiv cele din Document’s si Desktop. Cand pornesc laptopul imi spune sa introduc cd sau stick pentru a incepe procesul de repair a Windowsului, dar nu am nici CD si nici stick cu fisierele Windowsului. In fine, puteti veni la adresa de pe sos. Colentina pentru a efectua reparatia? Care este procedura? As vrea, daca se poate, sa rezolvam maine cu tot.
  O seara buna!

  • Bună seara, domnule Ahnad!
   Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru a verifica și remedia defecțiunea. Aceasta poate fi, din cele relatate, fie la sistemul de operare – Windows -, fie la harddisk. Depunem toată diligența ca informațiile dumneavoastră sa fie salvate.
   Pentru a stabili o întâlnire, contactați-ne la numărul de telefon din partea dreaptă-sus a website-ului.
   O seară frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *