Efectuați reparații calculatoare pe str. Râmnicu Vâlcea, sector 3?

Bună ziua!  Ne interesează reparații calculatoare la domiciliu în sector 3, pe strada Ramnicu Vâlcea, în zona Dristor. Avem un calculator în care a dat nepotul nostru cu piciorul și-n acest moment nu mai funcționează. Când pornește apare un scris cu fond alb pe ecran și rămâne acolo – nu mai pornește Windowsul. Nici unitățile de disk nu mai funcționează.  Dupa ce-l facem să meargă, ne interesează, dacă se poate, să reinstalăm și Windowsul pentru că pe acesta-l avem de aproximativ 4 ani. Puteți veni, așadar, la adresa menționată din sector 3 pentru reparații calculatoare?

Întrebare adresată de Mirela I.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Mirela!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparatii laptop la domiciliu, oriunde în București, indeosebi în sector 3. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră de pe str. Ramnicu Vâlcea pentru a verifica și remedia problema. Nepotul dumneavoastră, când a dat cu piciorul în unitatea calculatorului, cel mai probabil a deranjat harddisk-ul sau, de ce nu, la stricat. Rămâne, totuși, să verificăm toate aceste lucruri când venim la domiciliul Dvs. din sector 3.

Vă contactăm telefonic în cursul acestei zile pe numărul completat în formularul de pe pagina contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

O zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *