Efectuați reparații laptop în sector 3 pe Liviu Rebreanu?

Bună ziua! Am un laptop care, din ce observ, vrea reparat. Nu vrea să mai pornească decât rar. Bateria ține aproximativ 20 de minute. Când bateria se termină, laptopul se închide. Reușesc seara să încarc bateria după ce mișc mult mufa de alimentare a încărcătorului. Țin laptopul conectat la priză toată noaptea pentru doar 20 de minute de funcționare corespunzătoare a doua zi. Problema, din punctul meu de vedere, poate fi la mufa de alimentare sau la încărcător. Efectuați reparații laptop în sector 3 pe Bd. Liviu Rebreanu nr. 11, chiar în zona unde se construiește acel MALL?

Întrebare adresată de către Maria D.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Maria! Intr-adevăr, cauza problemei, din cele relatate, poate fi la mufa de alimentare sau chiar la încărcătorul laptopului. Specializarea noastră este reparații laptop și reparații calculatoare la domiciliu, oriunde în București, îndeosebi în sector 3. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru a rerifica despre ce este vorba și a remedia problema, după caz. Din păcate, nu ați completat numărul de telefon în formularul de contact, motiv pentru care avem rugămintea să ne contactați dumneavoastră la numărul de pe website când considerați necesar pentru a stabili o întâlnire.

O zi excelentă!

Echipa,
RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *