Efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 3, zona Piața Râmnic?

Bună seara! Efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 3, zona Dristor, Piața Râmnic? Laptopul tatălui meu, deși l-am cumpărat de doar un an jumătate din Auchan, funcționează foarte greu. Tatăl meu obișnuiește, ce-i drept, să instaleze multe programe – mici softuri – pe el. Probabil acesta este motivul pentru care acum laptopul funcționează în felul acesta. Când puteți veni la domiciliul nostru din sector 3 pentru a remedia problema?

Întrebare adresată de Andrei L.

Răspuns:

Bună seara, domnule Andrei!

Vă mulțumim, în primul rând, pentru interesul acordat serviciilor noastre! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București, îndeosebi în sector 3. Cel mai probabil, cauza problemei în acest caz este sistemul de operare – Windows. Fără să am calculatorul în față, din cele relatate de către dumneavoastră, aș spune ca este necesară o reinstalare de Windows, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la domiciliul dumneavoastră sau al tatălui din sector 3. Vă vom contacta mâine dimineață pe numărul de telefon completat în formularul de contact, în vederea stabilirii unei întâlniri.

O seară frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop la domiciliu în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *