Efectuați reparații calculatoare la domiciliu în sector 4 Șos. Viilor?

Am două calculatoare care îmi fac probleme, și anume, cel dintâi nu afișează nimic pe ecran după ce apăs butonul power al unității centrale și cel de-al doilea pornește, intră în Windows – uneori -, dar funcționează foarte greu. Alteori se blochează la logoul Windowsului și așa rămâne.

Referitor la primul calculator, precizez că până acum câteva zile funcționa perfect. Am stat în ultima perioadă până târziu pe el, l-am închis în fiecare seară cum obișnuiesc și în această dimineață când l-am pornit, nu mai afișa nimic. Nici ventilatorul din carcasă nu se mai aude și nici ledurile de la tastatura nu se mai aprind.

În ce privește cel de-al doilea calculator, după cum am precizat, uneori intră în Windows, alteori nu. Când intră, totul se mișcă foarte greu – aplicațiile dau erori, paginile în browser se încarcă greu, fel și fel de popup-uri de la antivirus, o mulțime de reclame și multe altele asemenea.

Mă interesează să rezolv toate aceste probleme la domiciliu. Efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 4, șoseaua Viilor – zona Eroii Revoluției?

Întrebare adresată de Pieleanu A.

Răspuns:

Bună seara, doamna Pieleanu!

Specializarea noastră este reparații laptopuri și calculatoare la domiciliu, oriunde în București. Venim cu plăcere la adresa indicată în vederea remedierii problemelor calculatoarelor dumneavoastră.

Cu privire la primul calculator, cauza problemei poate fi memoria ram, placa video sau placa de bază, după caz, dar aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliu.

Referitor la cel de-al doilea calculator, din cele relatate, este vorba despre viruși ori despre sistemul de operare. Există posibilitatea să fie și harddiskul de vină, însă în rare cazuri. Prezumând că harddiskul este funcțional, în funcție de numărul de viruși, dacă într-adevăr sunt, decidem dacă procedăm la devirusarea Windowsului ori reinstalarea acestuia.

Vă vom contacta pe numărul de telefon completat în formularul de contact în cursul zilei de maine în vederea stabilirii unei întâlniri.

O seară frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *