Efectuați reparații laptop la domiciliu în weekend?

Efectuați reparații laptop la domiciliu în weekend? Este vorba despre un laptop Asus ROG care pornește, dar nu afișează nimic. Apăs butonul power, ledurile se aprind – verde -, însă ecranul nu afișează nimic. Am verificat alimentarea, am lăsat laptopul închis mai mult timp, însă, deși aparent totul este ok, laptopul nu funcționează. Precizez că am fost cu el la un service acum un an de zile în vederea curățării. Se încingea în partea ventilatoarelor tare. Laptopul stă pornit aproximativ 12-14 ore zilnic, dintre care îl folosesc efectiv aproximativ 10 ore.

Puteți veni la domiciliul meu din sector 3 pentru a diagnostica laptopul? Dacă nu se poate remedia problema la domiciliu, cel puțin să efectuați diagnosticarea.

Întrebare adresată de Banu R.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Banu!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei, chiar și în weekend.

Cauza problemei descrise este, în general, fie de la placa video, fie de la praful depus pe sistemul de ventilație. În cazuri excepționale s-a dovedit a fi display-ul ori invertorul sau placa de bază, dar toate aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliul dumneavoastră.

Sunați-ne când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website și stabilim o întâlnire în acest weekend.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *