Efectuați reparații laptopuri la domiciliu str. Râmnicul Sărat?

Bună seara, baieți!

Am un laptop Dell de care am fost foarte mulțumit. L-am cumpărat acum doi ani și până-n acest moment nu mi-a creat nicio problemă!

Acum, în schimb, Windowsul pornește foarte greu – uneori aștept și 10 minute până să-l pot utiliza. După aproximativ 30 de minute de utilizare intensă, laptopul se închide subit. Până acum nu a mai făcut așa ceva. Nu am instalat nimic corespunzător în ultima perioadă și nu-mi pot da seama care poate fi problema. Văd pe website-ul vostru reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu în București. Puteți veni la domiciliul meu din sector 3, str. Rânicul Sărat pentru a verifica despre ce este vorba și a remedia problema? Mă interesează, dacă se poate, chiar și mâine dimineață. Aștept nerăbdător răspunsul vostru! Să aveți o seară frumoasă!

Întrebare adresată de Mihalache S.

Răspuns:

Bună seara, domnule Mihalache!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 3 pentru a verifica și, bineînțeles, a remedia problema.

În ce privește problema, acesta iși poate găsi rezolvarea prin efectuarea unei curățări și înlocuirea sau, după caz, adăugarea de pastă termoconductoare.  Cel mai probabil este depus mult praf la coolerul procesorului și din acest motiv acesta nu mai poate aerisi corespunzător. Dar toate aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliul dumneavoastră. Vă vom contacta în această seara pe numărul de telefon ce ni l-ați trimis prin intermediul formularului de contact și stabilim o întâlnire pentru mâine dimineață. O seară excelentă!

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptopuri la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *