Efectuați reparații pc la domiciliu în București?

Reparații pc la domiciliu în București? Este vorba despre un calculator care nu funcționează cum trebuie, cumpărat în ianuarie 2014, cu configurație peste medie – în sensul că are 8 GB ram DDR3, procesor Intel Core i5, placă video nVidia GT630 etc.

Se manifestă în felul următor: Pornește, intră în Windows și când accesez un joc, după aproximativ 3-7 minute de funcționare, totul se blochează și calculatorul se restartează. Nu apare bluescreen sau orice alt mesaj, cum am citit pe forumuri că se întâmplă la alte persoane.

Problema a apărut acum câteva zile când am cumpărat de pe eMag un video Chromecast în scopul de a direcționa pe televizor filme și muzică. Am avut dificultăți în instalare, deși totul ar fi trebuit să fie simplu. Au rezultat câteva erori la Windows.

În fine, efectuați reparații pc la domiciliu? Dacă da, în ce condiții puteți efectua o deplasare la domiciliul meu din sector 4 în cursul acestei săptămâni?

Întrebare adresată de Niculeasa A.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Niculeasa!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei.

Există posibilitatea ca problema să fie remediată printr-o simplă reinstalare de Windows, atât timp cât Chromecast-ul a afectat prin softul instalat funcționalitatea Windowsului. Nu excludem totuși ideea conform căreia este o coincidență între apariția problemei tehnice și instalarea dispozitivului Chromecast.

Ca idee, simptomul descris se încadrează la o defecțiune a plăcii video, memoriei ram ori plăcii de bază. În unele cazuri și harddisk-ul are același simptom.

Rămâne însă să venim la domiciliul dumneavoastră din sector 4 pentru a vedea exact despre ce este vorba. Sunați-ne la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații pc

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *