Efectuați reparații pc la domiciliu în zona Olteniței?

Efectuați reparații pc la domiciliu în zona Olteniței? Avem doua laptopuri cu probleme asemănătoare, respectiv cei dintâi pornește, dar funcționează deplorabil, în sensul că apar nenumărate erori de funcționare, paginile la internet se încarcă foarte greu, durează 30 de minute până se închide și cel de-al doilea rămâne blocat la logoul Windowsului.

Cel de-al doilea laptop funcționa perfect până ieri când soțul meu l-a ținut deschis toată noaptea. Când am ajuns dimineață la el era închis și în urma repornirii a rămas la logo. Rămâne în același stadiu și dacă-l ținem timp îndelungat pornit.

În ce măsură puteți veni la domiciliul nostru din sector 4, zona Olteniței – Big Berceni pentru a vedea despre ce este vorba și a rezolva problema? Cum anume putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de Paveleanu M.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Paveleanu! Vă mulțumim, înainte de toate, pentru interesul acordat serviciilor noastre!

Vă ajutăm cu multă plăcere în remedierea problemelor laptopurilor dumneavoastră la domiciliu. În principiu, nu există nicio defecțiune de natură hardware, ceea ce înseamnă că prin simpla instalare a Windowsului, problema ar trebui să fie rezolvata. Rămâne, totuși, să vedem toate aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră din sector 4, zona Big Berceni.

Vă vom contacta telefonic în cursul acestei zile pe numărul de telefon comunicat.

Vă dorim o zi excelentă!

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații pc

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *