Efectuați service laptop la domiciliu în București?

Salut! V-am găsit pe Internet în urma unei recomandări. Am un laptop și doua calculatoare care necesită reparații. Laptopul se închide singur după un anumit timp de utilizare, respectiv 30 de minute, aproximativ, și calculatoarele se comportă în felul următor:

Primul nu pornește deloc. Până acum, pornea, dar se închidea singur după 3-4 secunde. Acum, în schimb, nu mai pornește deloc. Cel de-al doilea calculator pornește, dar funcționează deplorabil, în sensul în care o pagină de internet se deschide în cel puțin un minut, aplicațiile dau erori de funcționare, muzica nu rulează, antivirusul îmi spune că a expirat etc.

Spuneți-mi, vă rog, dacă efectuați service laptop la domiciliu și reparații calculatoare. Locuiesc în sector 4, pe sos. Olteniței. Cum putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de Dani.

Răspuns:

Salut, Dani!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri, de la partea software, până la partea hardware – de componentă. Ne deplasăm cu plăcere la domiciliul tău din sector 4 pentru service laptop la domiciliu și reparații pc, cu rugămintea – având în vedere că nu ai completat numărul de telefon în formularul de contact – să suni la numărul de pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

În ce privește defecțiunea laptopului, aceasta poate fi remediată, în principiu, printr-o simplă curățare de praf și schimbarea pastei termoconductoare.

Cu privire la primul calculator, având în vedere modul în care se manifestă, este posibil ca sursa de alimentare să se fi defectat.

Cel de-al treilea calculator are, în schimb, doar o problemă de soft, respectiv la sistemul de operare – Windows. După ce îi vom reinstala Windowsul, va funcționa perfect. Rămâne însă să verificăm toate aceste probleme la domiciliul tău și să le remediem împreună.

Rămâne să ne suni de îndată ce ai posibilitatea în vederea stabilirii unei întâlniri.

Îți dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

service laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Buna ziua. Ma intereseaza, daca aveti disponibilitatea, o deplasare la domiciliul meu, in vederea identificarii si remedierii unei probleme la laptop. Acesta porneste, dar nu afiseaza nimic. Am citit pe website-ul Dvs. diverse rezolvari pentru aceasta problema, dar nu ma descurc. Dupa remedierea situatiei, doresc si o reinstalare de sistem. Locuiesc in Bucuresti, sector 4, zona Tineretului. Astept raspunsul dvs. pe mail, dupa care va contactez telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *