Efectuați service laptop la domiciliu nonstop?

Bună seara! Efectuați service laptop la domiciliu nonstop? Am un calculator și un laptop care necesită reparații în regim de urgență. Locuim în sector 4, zona Eroii Revoluției. Laptopul pornește, dar nu mai afișează nimic, deși cu puțin timp înainte rula în mod corespunzător. Am verificat cu atenție sursa de curent, cablurile de alimentare și circuitele, precum și bateria, însă nu am sesizat nimic necorespunzător.

În ce privește calculatorul, acesta funcționează conform așteptărilor, însă nu mai vede imprimanta. Avem nevoie să imprimam un proiect până maine la prima oră. Imprimanta se numește Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 5575 All-in-One. Am căutat driverul pe Internet, l-am găsit, însă nu merge instalat – probabil eroare de driver ori de Windows. În fine, puteți veni în această seara la noi?

Întrebare adresată de Adrian C.

Răspuns:

Bună seara, domnule Adrian!

Specializarea noastră este reparații laptopuri și calculatoare la domiciliu, oriunde în București. Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Cu privire la laptop, simptomul descris este specific unei defecțiuni de tip hardware, respectiv probleme la placa de bază, placa video ori memoria RAM. Nu excludem totuși să fie și ceva simplu – cum se întâmplă deseori –, cum ar fi tensiune pe unele componente ori la baterie. Rămâne, totuși, să vedem despre ce este vorba când venim la domiciliul dumneavoastră.

Referitor la problema calculatorului, vom aprecia la fața locului dacă este strict o eroare de driver ori necesită reinstalarea sistemului de operare Windows.

Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 4, cu rugămintea să sunați, când aveți timp, la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri. V-am fi putut suna noi, dar nu ați completat numărul de telefon în formularul de pe pagina contact.

Vă dorim o seară liniștită,

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

service laptop la domiciliu nonstop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *