Eroare instalare driver nVidia GeForce. Afișează că nu este compatibil

Vă salut, băieți! Tocmai ce am instalat Windows 10 pe laptopul meu gaming Lenovo Y70.

Pe scurt, Nvidia GeForce Experience îmi afișează că GeForce Game Ready Driver version is available for this laptop. Firește că am descărcat driverul și am apăsat pe instalare expresă.

Din păcate însă îmi apare mesajul This NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of Windows. This graphics driver could not find compatible graphics hardware.

 

Cunoașteți problema? Poate veni cineva de la voi la domiciliul meu pentru remedierea situației? Mă gândesc sa nu se fi defectat de tot placa video.

Acum, de exemplu, am rămas și fără driverul vechi și fără cel nou. Nu mai merge instalat niciun driver. Rezoluția este foarte ciudată.

Aștept un răspuns din partea voastră. Locuiesc în zona Dristor – Nicolae Grigorescu.

Întrebare adresată de Alin I.

Salut, Alin! Îți mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Este o problemă des întâlnită în ultima perioadă. Am reușit, fie și prin metode diferite, să o rezolvăm de fiecare dată. Niciodată nu am întâlnit să fie problemă de natură hardware, în sensul să fie placa video defectă, deci și poți sta liniștit în această privință. Un coleg poate veni la domiciliul tău pentru remedierea situației. Pentru aceasta, sună la numărul de telefon afișat pe website și stabilește o întâlnire cu unul dintre colegi.

Ținem legătura,

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Eroare instalare driver nVidia GeForce. Afișează că nu este compatibil

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *