Gmail sau Yahoo Mail? Ce imi recomandati?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Chiriches A.

Salut! Am intrebat in stanga si in dreapta si nu am primit niciun raspuns concret. Ce imi recomandati sa folosesc – Gmail sau Yahoo Mail?

 

Raspuns:

Salut ­čÖé

Raspunsul este cat se poate de simplu: GMail.

Gmail, fără nicio urma de ezitare. Este mai rapid, suportă pop și imap, are filtre spam mult mai bune decât cele de la Yahoo. Gmail are interfata mai simpla si usor de utilizat. Am auzit de la utilizatorii de Yahoo Mail ca Gmail ar avea interfata complicata. Parerile sunt impartite. Probabil este greu sa te obisnuiesti cu Google daca ai folosit in trecut pentru o lunga perioada Yahoo Mail. 

Google are integrat in platforma de mail: Alerts, Directory, Docs, Calendar, YouTube integration, Chrome integration, Chrome Sync, Google XXX, Google maps, Google Googles si multe altele. Toate cel mai sus mentionate pot fi folosite si integrate in email. De ce ai folosi Yahoo!,  Hotmail sau Coldmail?

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .