Imi puteti instala Windows 8.1 la domiciliu?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Dan P.

Buna si sa traiti! La multi ani pentru noul an!

Am cumparat de sarbatori un laptop nou si vreau sa instalez Windows pe el. L-am cumparat FreeDOS ca sa fie mai ieftin. Am auzit ca e mult mai avantajos sa cumpar fara Windows. In fine, cand puteti veni la mine sa instalati Windows 8.1, ultima versiune? Locuiesc in apropriere de statia de autobuz Izvorul Oltului. Cea mai apropiata statie de metrou este Aparatorii Patriei. Va deplasati in zona asta?

Raspuns:

Buna ziua si La Multi Ani!

Principala noastra specializare este reparatii calculatoare si laptop la domiciliul clientului. Deplasarea este gratuita oriunde in Bucuresti. Avem ultima versiunea de Windows 8.1. Putem veni la dumenavoastra in cursul zilei de maine, cand doriti. Ati omis sa ne spuneti ce laptop aveti si ce configuratie are. S-ar putea ca Windows 8.1 sa ruleze greu si cea mai buna solutie sa fie ultima versiune de Windows 7. In orice caz, va vom contacta telefonic in cursul acestei zile la numarul pe care l-ati completat in formularul de pe pagina contact a website-ului nostru si discutam.

Sa aveti o zi frumoasa si succes in tot ceea ce faceti!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .