Înlocuire placă de bază la domiciliu în sector 1

În această dimineață când am încercat să pornesc calculatorul, am constatat că nu reacționează în niciun fel în urma apăsării butonului power. Am mers cu unitatea la cel mai apropiat service de calculatoare – la două străzi distanță – și cei de acolo mi-au spus că placa de bază este de vină. Înainte de a se pronunța, au schimbat sursa de alimentare pentru a da verdictul corect.

În fine, mi-au spus modelul plăcii de bază și toate informațiile de care am nevoie pentru comandarea unei alte plăci compatibile. Am mers la emag astăzi și am cumpărat o placă de bază – perfect compatibilă, sper.

Acum apelez la dumneavoastră pentru că am nevoie de montarea acesteia la domiciliu și cei de la service nu sunt dispuși să facă acest lucru. Locuiesc în sector 1, zona Aviației. Cum facem să stabilim o întâlnire? Mă puteți contacta și telefonic.

Întrebare adresată de Tiberiu

Răspuns:

Bună ziua, domnule Tiberiu.

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în montarea noii plăci de bază. Având în vedere că nu ne-ați furnizat niciun fel de informație legată de vechea placă, restul componentelor și noua placă pentru a stabili compatibilitatea, sperăm să fi cumpărat placa de care aveți nevoie pentru ca calculatorul dumneavoastră să funcționeze perfect.

Vă vom contacta telefonic în cursul acestei zile în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

inlocuire placă de bază

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *