Instalare imprimantă la domiciliu în sector 4

Instalare imprimantă la domiciliu în sector 4: Sunt încântată că v-am găsit. Un coleg de serviciu mi-a spus despre voi. În cazul meu este vorba despre instalarea unei imprimante. Vreau, dacă se poate, să veniți la domiciliul meu la sfârșitul săptămânii.

Am cumpărat în această seara o imprimanta wireless din Altex și trebuie să o instalăm. Nu am, în schimb, cd cu driver în cutie, ceea ce înseamnă că va trebui să aduceți Dvs. cd cu driver.

Locuiesc în sector 4 în zona Constantin Brâncoveanu. Vă voi suna, dacă nu primesc apel din partea voastră, în zilele ce urmează să stabilim o întâlnire. Mersi mult.

Întrebare adresată de Daiana A.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Daiana!

Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea imprimantei la domiciliul dumneavoastră din sector 4, zona Brâncoveanu.

În ce privește driverul, îl vom descărca împreună de pe pagina oficială a producătorului, cu ultimele actualizări. Vă vom suna în dimineața zilei de mâine în vederea stabilirii unei întâlniri la sfârșitul săptămânii.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare imprimanta la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *