Instalare router wireless TP-LINK la domiciliu, rețea RDS

Am avut o defecțiune la Internet și în urma discuției avute cu cei din call center RDS, am decis sa achiziționez un router wireless. Am mers astăzi în Flanco și am cumpărat un TP-LINK la 280 lei – un router excelent, spun cei din Flanco. Am luat acest router pentru ca am banda de 1GB la RDS și, dacă as fi luat un router mai ieftin, mi-ar fi limitat viteza la capacitatea maxima a routerului, spre exemplu, 100 sau 300Mbs.
Am încercat când am ajuns acasă sa configurez routerul, dar nu am reușit, motiv pentru care vă rog pe dumneavoastră sa veniți la domiciliul meu pentru instalare router wireless TP-LINK. Pe site scrie ca veniți și la domiciliu. Care este procedura pentru a stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de Andrei I.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Andrei! Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, precum și instalare router și alte servicii de rețelistică. Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea routerului wireless TP-LINK la domiciliul dumneavoastră.
Vă vom contacta telefonic pe numărul furnizat prin intermediul formularului de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare router wireless

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *