Instalare Windows 10 la domiciliu – zona dristor, sector 3

Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Buna ziua! Vad fel si fel de recenzii pe Internet in ceea ce priveste Windows 10. In unele articole vad ca s-a lansat, in altele nimic. Ma intereseaza sa-mi instalati si mie Windows 10, mai mult din curiozitate. In mod sigur sistemul meu suporta, intrucat am 6Gb ram si procesor Intel i5 cu ssd de 256Gb. Pe langa sistemul de operare, va rog sa-mi instalati Adobe reader, VLC sau BSplayer, antivirus, pachetul Microsoft Office, Chrome Browser, Java, Winrar, DaemonTools si alte programe pe care le considerati Dvs. necesare. In acest moment am Windows 7 Ultimate.

Intrebare adresata de Mihail Pr.

Raspuns:

Buna ziua, domnule Mihail!

Windows 10 se bucura de multe laude in recenziile publicate pe Internet, insa provoaca discutii controversate pe forumurile de specialitate, in special in randul tehnicienilor IT. Conform surselor Microsoft, Windows-ul din discutie va fi lansat la sfarsitul acestei veri – inceputul sezonului de toamna. Pana atunci, va puteti bucura de varianta de proba a acestui sistemul de operare, pe care, bineinteles, o putem instala pe calculatorul dumneavoastra in cele mai bune conditii, intrucat una dintre specializarile noastre este instalare windows la domiciliu. Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri.

O zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows 10

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , .