Instalare windows 7 in sector 3? Windows-ul nu incarca nimic

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti

Intrebare adresata de: Afrodita A.

Buna ziua,

Am un Toshiba Satellite C10, laptop cumparat nu cu mult timp inainte. La momentul achizitionarii acestuia, strict din motive financiare, am decis sa nu apelez la o societate specializata in instalari Windows la domiciliu, ci la un baiat din Flanco – OBOR. Aparent, acel baiat si-a facut bine treaba, instalandu-mi Windows 7 cum trebuie. Patru saptamani din acel moment, laptop-ul a functionat perfect, dupa care au inceput sa apara erori la rularea programelor, sistemul de operare sa se incarce greu si sa ruleze la fel de greu, paginile de internet sa nu se incarce uneori si sa-mi spuna ca am fost prinsa de Windows Genuine. Wallpaper-ul de pe ecran mi s-a sters, acum avand o imagine black si nu pot seta alta imagine de fundal. Spuneti-mi, va rog, care considerati ca ar fi solutia rezolvarii acestei probleme si daca aveti posibilitatea sa instalati windows la domiciliul meu din sector 3 diham.

Raspuns:

Buna ziua doamna Afrodita! Din cele expuse mai sus, problema dumneavoastra pare a fi cat se poate de simpla. Aceasta poate fi remediata prin reinstalarea sistemului de operare – Windows 7 in cazul Dvs. Nu stiu ce a facut domnul caruia i-ati solicitat serviciile, dar exista multi factori de care depinde buna functionare a sistemului de operare, cum ar fi numarul programelor instalate pe un sistem, numarul programelor dezinstalate intr-un timp foarte scurt, tipul de programe folosite in Windows – sunt programe care-si instaleaza fisiere in system32 din partitia „/C” a calculatorului si altele care suprascriu fisiere din directorul anterior precizat. Aceste programe, odata dezinstalate, sterg si fisierele din directorul Windows-ului, ceea ce dauneaza, bineinteles, bunei functionari a sistemului de operare –  si faptul daca sistemul de operare – Windows 7 la Dvs. – a fost instalat si configurat corect.

Toate aceste lucruri este putin probabil sa se fi intamplat in cazul dumneavoastra, intrucat ati folosit sistemul de operare instalat doua patru saptamani. Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu in Bucuresti. Efectuam, asadar, si instalare windows la domiciliu. Va vom contacta in cursul acestei zile, pe numarul de telefon completat in formularul de contact si stabilim o intalnire. Va multumim pentru intrebarea adresata si va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , .