Instalare Windows 8, zona Olteniței, sector 4

Am găsit website-ul vostru pe web. Este vorba despre un laptop și un calculator.

Mă interesează, pentru laptop, în măsura în care sunteți disponibili, o instalare de Windows 8 la domiciliu în sector 4, șos. Olteniței, lângă stația de metrou C. Brâncoveanu. Am cumpărat, de asemenea, și o licență pentru Microsoft Office, pe care o vom instala când ne vedem.

În ce privește calculatorul, când îl pornesc rămâne la logoul Windowsului. În acest moment, sistemul de operare este Windows 7 – dacă va fi necesar să-l reinstalăm, optez tot pentru această versiune de Windows.

Spuneți-mi, vă rog, care este procedura pentru efectuarea unei deplasări la domiciliu?

Întrebare adresată de Cojocaru Oana

Răspuns:

Buna ziua, doamna Cojocaru.

Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare pentru laptop și în identificarea problemei calculatorului dumneavoastră. Cu privire la problema calculatorului, din cele expuse, sistemul de operare ar putea fi cauza, dar acest lucru rămâne să-l verificam cu exactitate la domiciliul dumneavoastră.

În vederea stabilirii unei întâlniri, vă vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul se telefon comunicat prin intermediul formularului de contact.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows 8

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *