Instalare Windows la domiciliu Bucuresti? Locuiesc in sector 4

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii laptop -uri si calculatoare la domiciliu

Intrebare adresata de Marius C.

Buna ziua! Unul dintre calculatoarele din casa functioneaza foarte greu: se deschide in 10 minute, multe erori ale programelor, cand deschid un folder dureaza 3-4 minute pana cand detecteaza ce fisiere sunt in acel folder, paginile la Internet uneori se incarca, alteori nu, antivirus neupdatat si se inchide in 20 de minute, aproximativ. Dupa ce am citit cateva articole de pe acest website, m-am oprit cu ideea asupra sistemului de operare. Acum avem Windows 7 pe 64 bit. Configuratia calculatorului este: 4Gb ram ddr3, procesor intel celeron, hard disk 320 sata, placa video integrata pe placa de baza. Nu este un calculator performant, dar am totusi asteptari sa functioneze pe masura performantelor. Acum nu ma pot folosi deloc de el. Windows-ul nu a mai fost reinstalat de peste doi ani. Spuneti-mi, va rog, cand aveti posibilitatea sa veniti la noi si sa constatati cu exactitate problema si, bineinteles, sa o remediati?

Raspuns:

Buna ziua domnule Marius!

Intr-adevar, problema este de la sistemul de operare si este firesc sa se intample astfel daca nu a mai fost reinstalat Windows-ul de mai mult de doi ani. Configuratia calculatorului trebuie sa permita ca aproape orice comanda sa fie executata instant, cel putin in sistemul de operare. Nu pare a fi nimic complicat, problema putand fi remediata cu reinstalarea sistemul de operare. Va vom contacta in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire. Un inceput de saptamana excelent!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .