Instalare Windows la domiciliu in Bucuresti

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti

Intrebare adresata de: Oana A.

Buna seara!

Am cumparat un laptop nou in cursul acestei saptamani din Auchan. Intr-un mail anterior, m-ati sfatuit sa-l cumpar fara sistemul de operare instalat si mi-ati prezentat avantajele. Nu ati spus, insa, daca dumneavoastra aveti posibilitatea sa instalati Windows-ul pe laptop. Cu privire la discutia avuta anterior, nu am primit CD cu driverele in cutia laptop-ului. Ce este de facut?

Raspuns:

Buna seara doamna Oana! Ne bucura faptul ca ne-ai urmat sfaturile. Intr-adevar, consideram ca dumneavoastra, ca persoana care cumpara un laptop nou, iesiti in avantaj daca achizitionati notebook-ul fara Windows preinstalat, intrucat fiecare sistem Windows preinstalat vine cu un adaos de cel putin 300-400 lei la pretul laptop-ului.

Din aceste considerente sfatuim utilizatorii sa cumpere laptop-uri FreeDOS, ulterior avand posibilitatea sa instaleze ce sistem de operare doresc.

Una dintre specializarile noastre este instalare windows la domiciliul clientului. Pe langa sistemul de operare instalat – fie ca alegeti Windows 7, Windows 8 sau 8.1 –, instalam gratuit toate programele utilitare si anti-virus, dar toate aceste lucruri vi se vor comunica la telefon.

Va vom contacta in cursul zilei de maine pentru a stabili o intalnire. Va dorim o seara frumoasa!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .