Instalare Windows la domiciliu sector 4, zona Piața Progresul – Giurgiului

Bună seara! Locuiesc în sector 4, zona Piața Progresul – Giurgiului. Ma interesează instalare Windows la domiciliu.

Am achiziționat în cursul acestei zile un laptop de la emag și a venit fără sistem de operare instalat. Cei de la emag, urmare apelului telefonic, mi-au comunicat că trebuie să apelez la o firmă specializată pentru a-mi instala Windows-ul și că am posibilitatea să cumpăr și de la ei, însă trebuie să îmi instalez singură.

Am rugămintea la dumneavoastră să trimiteți pe cineva din echipa dumneavoastră la domiciliul meu pentru a-mi instala Windows-ul. Pe lângă sitem, mă interesează să am inclusiv programele utilitare și un antivirus bun.

Adresa completă o aveți transmisă prin intermediul formularului completat. Aștept un semn din partea dumneavoastră. Mulțumesc.

Întrebare adresată de Niculina A.

Bună seara, doamna Niculina! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu și instalare Windows.

Un coleg poate veni chiar și în cursul zilei de mâine la domiciliul dumneavoastră din sector 4. Pentru această, vom reveni cu un apel telefonic mâine dimineață.

Vă dorin o seară frumoasă în continuare!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Instalare Windows la domiciliu sector 4, zona Piața Progresul - Giurgiului

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

4 Comments

  1. suntem societate. ne intereseaza mentenanta pentru 5 calculatoare in zona p-ta prograsul – giurgiului. care este procedura pentru stabilirea unei intalniri la sediul societatii?

    • Buna ziua, domnule Dedu. Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.
      O zi frumoasă în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *