Instalare Windows la domiciliu, șos. Olteniței, sector 4

Bună ziua,

Spuneți-mi, vă rog, dacă efectuați instalare Windows la domiciliu în sector 4, șoseaua Olteniței, zona Constantin Brâncoveanu.

Laptopul meu funcționează perfect din punct de vedere tehnic, însă softul – Windowsul rulează deplorabil. Din păcate, nu mai dețin CD-ul cu sistemul de operare de la producător, dar am pe spatele laptopului licența de activare. Mă interesează ca după reinstalarea Windowsului să punem și antivirus, împreună cu toate programele utilitare.

Întrebare adresată de Petre A.

Răspuns:

Bună seara, domnule Petre!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, instalare și optimizare Windows, oriunde în București. Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră în vederea identificării și remedierii problemei.

După reinstalarea sistemului de operare, putem instala, la cererea dumneavoastră, programele utilitare împreuna cu antivirusul și putem optimiza Windowsul pentru o bună funcționalitate a laptopului.

Sunați la numărul de telefon afișat pe website pentru a stabili o întâlnire.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

2 Comments

 1. Buna seara,
  Ma intereseaza, daca se poate in aceasta saptamana, sa efectuati o reparatie la domiciliu pentru un laptop Asus X55J. Acesta ruleaza foarte greu. Programele dau erori de functionare si internetul merge deplorabil. Locuiesc in sector 4, zona Eroii Revolutiei. Astept un mesaj de la dumneavoastra prin care sa imi comunicati cand puteti veni in aceasta saptamana. Am Windows 7 cu licenta.

  • Bună seara, doamna Patricia!
   Din mesajul dumneavoastră reiese că laptopul are nevoie de o reinstalare de sistem – Windows, dar rămâne să verificăm la domiciliul dumneavoastră despre ce este vorba mai exact.
   Vă ajutăm cu plăcere. Sunați când aveți posibilitatea la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.
   O seară frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *