Instalare Windows la domiciliu în zona Piața Sudului?

Am un laptop care funcționează foarte greu – programele dau erori de funcționare, internetul funcționează când vrea, antivirusul este expirat și alte asemenea. Am chemat un coleg de la serviciu la mine pentru a vedea despre ce este vorba și mi-a spus ca Windowsul e terminat, în sensul că trebuie să îl șterg pe cel existent și să pun altul pentru ca laptopul să revină la normal.

Nu am nevoie de nimic altceva decât de instalarea Windowsului și a driverelor. Programele le pot instala singură, cu excepția antivirusului, pe care vă rog să îl puneți dumneavoastră.

Cum procedăm să veniți la domiciliul meu pentru instalarea Windowsului? Am văzut pe site că vă deplasați și la domiciliu?

Întrebare adresată de Larisa D.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Larisa!

Într-adevăr, din cele expuse, Windowsul este cauza problemei. Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare la domiciliul dumneavoastră din sector 4.

Vă vom contacta telefonic în această dimineață pe numărul completat în formularul de contact și stabilim o întâlnire.

Vă dorim o săptămână productivă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

4 Comments

  1. Laptopul meu Asus nu mai porneste. Se deschide pana la STARING WINDOWS si asa ramane chiar si cateva ore. Sau, dupa mai multe inchideri si deschideri porneste dar la un noment dat ecranul se face negru si trebuie inchis. Vreau sa vina cineva la domiciliul meu pentru a vedea despre ce este vorba. Raspundeti-mi prin a-mi spune care e procedura, dar pe mail. Multumesc.

    • Bună ziua, domnule Răzvan! Vă ajutăm cu multă plăcere în remedierea problemei la domiciliul dumneavoastră. Vă vom transmite imediat un mail cu informațiile solicitate, după care stabilim o întâlnire. O zi excelentă!

  2. Buna dimineata. Am un laptop toshiba si de ceva vreme se deschide destul de greu. Cu siguranta virusi. As fi vrut sa reinstalez windows-ul si voiam sa stiu in cat timp se poate face (cel mai repede) si care este procedura pentru stabilirea unei intalniri.

    • Buna ziua! Vă ajutăm cu plăcere în reinstalarea sistemului de operare. Putem efectua inclusiv astăzi o deplasare la domiciliul dumneavoastră. Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați la numărul de telefon afișat pe website.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *