Instalare Windows zona Brancoveanu. Veniți și la domiciliu?

Efectuați instalare Windows în zona Brâncoveanu? Este vorba despre un laptop Lenovo G50-80, cumpărat de curând, care nu are nimic pe el. Cei din magazin mi-au spus să contactez o firmă specializată în vederea instalării Windowsului. Am cumpărat tot ce este necesar pentru acest lucru, inclusiv Office 365. Am nevoie, în măsura în care puteți veni la domiciliul meu pentru a efectua instalarea, inclusiv de antivirus și restul programelor utilitare. Am citit pe forumurile de specialitate despre sisteme de operare, programe și configurații și am alcătuit o listă cu programe pe care doresc să le instalăm.

Spuneți-mi în ce condiții puteți veni la domiciliul meu din zona Brâncoveanu, sector 4, pentru a realiza toate aceste lucruri?

Întrebare adresată de Florea A.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Florea!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri, de orice fel, precum și instalare Windows, la domiciliu, oriunde în București.

Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare Windows, alături de toate programele utilitare și cele solicitate, la domiciliul dumneavoastră din sector 4.

Vă vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă mulțumim și vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .

2 Comments

 1. Buna ziua. Avem o problema asemanatoare la laptop si locuim tot in zona Brancoveanu.
  A venit un prieten de familie la noi, acum trei zile, pentru instalarea Windowsului. A apucat sa stearga Windowsul existent si nu a mai reusit sa instaleze noul sistem de operare -spunea el ca nu are Windows compatibil.
  Acum am ramas fara Windows si el a spus ca dureaza vreo doua saptamani pana face rost de un Windows compatibil.
  Aveam Windows 8 si el a incercat sa puna Windows 7.
  Puteti veni la domiciliul nostru, in zona Brancoveanu pentru instalarea sistemului de operare? Cum putem stabili o intalnire?

  • Bună ziua, domnule Robert!
   Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare la domiciliul dumneavoastră.
   Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați când aveți posibilitatea la numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului.
   O zi excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *