Internetul wireless nu îmi mai funcționează. Service pc sector 4

Bună seara. Am avut probleme cu viteza la Internet mai mult de jumătate de an, până când m-am decis să sun în callcenter-ul RDS pentru a le expune situația mea.
În urma apelului meu, a venit o echipă la domiciliul meu pentru a vedea despre ce este vorba și, sigur, a remedia situația. După plecarea lor, internetul wireless nu îmi mai funcționează. Am verificat conexiunea atât de pe laptop, cât și prin intermediul telefonului ori a tabletei – nimic.
Având în vedere cele sus-precizate, vă rog, pe această cale, să veniți la domiciliul meu din sector 4, șoseaua Olteniței nr. […]. Comunicați-mi răspunsul dumneavoastră la numărul de telefon pe care vi l-am trimis ori la adresa de e-mail.

Întrebare adresată de Ana Maria S.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Ana Maria! Vă ajutăm cu multă plăcere în remedierea defecțiunii expusă de către dumneavoastră la rețeaua wireless. Cel mai probabil aceasta se datorează router-ului, dar acest lucru rămâne să îl verificăm cu exactitate la domiciliul dumneavoastră. Vă vom contacta în scurt timp pe numărul de telefon comunicat pentru stabilirea unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

internetul wireless nu imi funcționează

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *