Intervenții la domiciliu în sector 4, șoseaua Olteniței

Bună seara,

Ne interesează, dacă se poate, la începutul săptămânii viitoare o intervenție la domiciliu în sector 4 în vederea efectuării unei reparații la un laptop și calculator.

În ultima perioadă, laptopul funcționează foarte greu, în sensul că Windowsul pornește în cel puțin 10-15 minute și după pornire apar nenumărate erori, paginile de internet se încarcă greu, programele dau erori de funcționare etc.

Calculatorul nu pornește deloc. Ce-i drept, nu a mai funcționat de aproximativ 5 luni întrucât am folosit laptopul. Acum, în schimb, avem nevoie de el. Care este procedura pentru o deplasare la domiciliu și în cât timp ne puteți programa?

Întrebare adresată de Matei A.

 

Răspuns:

Bună seara, domnule Matei!

Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Din cele relatate, laptopul are probleme cu sistemul de operare – Windows, ceea ce-l face ușor de reparat. Calculatorul, în schimb, are probleme, în principiu, cu sursa de alimentare, dar acest lucru rămâne să-l verificăm la domiciliul dumneavoastră. Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Venim la domiciliul dumneavoastră cu multă plăcere, cu rugămintea să sunați când aveți posibilitatea la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o seară linistită,

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

intervenții la domiciliu sector 4

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *