Intervenții reparații laptop la domiciliu în sector 4?

Intervenții reparații laptop la domiciliu în sector 4? Laptopul nostru are o problema tehnică și vă solicităm ajutorul la domiciliu, dacă există această posibilitate.

Încă din această dimineață, pe ecranul laptopului apar diverse dungi verticale de culoare verde, ce împiedică total vizualizarea conținutului. Ca idee, în ultima perioadă laptopul se încingea mai mult decât normal și după aproximativ 30 de minute de utilizare, ventilatoarele scoteau un zgomot ciudat.

Soțul meu a fost cu el într-un service, însă cei de acolo au spus că placa de bază este cauza și au cerut o sumă exagerată – din punctul nostru de vedere – pentru remedierea defecțiunii.

În ce condiții puteți veni la domiciliul nostru din sector 4 și care este procedura?

Întrebare adresată de Timofte M.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Timofte!

Reparații laptopuri la domiciliu face partea din specializarea noastră și ne bucurăm să vă fim de ajutor.

Din cele descrise, placa video este, în principal, cauza problemei și nicidecum placa de bază, însă acest lucru rămâne să îl verificăm cu exactitate la domiciliul dumneavoastră.

Faptul că pe ecranul laptopului dumneavoastră apar diverse dungi înseamnă că suntem în prezența unei defecțiuni fie la placa video, fie la display. Această defecțiune a putut fi generată, într-adevăr, de la supraîncălzirea laptopului, mai exact, pentru că ventilatoarele nu au putut efectua în mod corespunzător aerisirea din cauza prafului depus în interiorul laptopului.

Sunați-ne când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website și stabilim o întâlnire în funcție de disponibilitatea dumneavoastră.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *