Am nevoie de un model de laptop care să îndeplinească următoarele cerințe

Întrebare adresată de catre Andrei F.

Salut! Am nevoie de un model de laptop care să-ndeplineasca urmatoarele cerinte:

– procesor cel putin intel i3
– cel putin 3 GB RAM
– hard-disk de cel putin 350 GB
– placa video de preferinta integrata
– display 13-15.6

Laptop-ul va sta pornit cca. 8 ore/ zi, dar nu va realiza task-uri solicitante. Deci nu vreau sa se incalzeasca cand e idle.
Cand se va lucra pe el, va fi folosit la gestiune baze de date, browsing si remote. Deci va avea nevoie de o tastatura comoda (fara bloc numeric + restul tastelor inghesuite) si rezistenta in timp.
Nu-l voii folosi la jocuri sau orice are nevoie de placa video puternica.

Pretul sa nu depaseasca 3000 RON, dar sa nu dau bani pe ceva inutil, cum ar fi senzor, cartela sim, senzori touch etc.

Nu ma intereseaza sa aiba licenta la Windows.

Raspuns:

Salut, Andrei!

Avand in vedere cele precizate de catre tine, iti recomandam, in primul rand producatorul Dell, modelele Latitude E5420, E5430 sau E5440, in functie de situatia financiara.

Avand in vedere rezistenta si durabilitatea lor, poti cumpara si SH, fie de la o persoana fizica, fie de la persoane juridice. Daca cumperi de la persoane juridice suporti cheltuieli pe care le poti evita. Cumparand SH, iti este suficient un buget de pana in 1700 lei.

La modelele de laptop mai sus mentionate, gasesti configuratii incepand de la Intel Core i3 si 3GB ram pana la performante de top. Carcasa este foarte rezistenta, display de 14inch, ceea ce te ajuta atunci cand vrei sa il transporti si usor de intretinut si reparat in sistuatia in care va fi cazul pe viitor.

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.