Iti functioneaza calculatorul greu? Aici gasesti solutia!

Nu accepta sa iti functioneze greu calculatorul! Noi te ajutam!

          Pe langa alti factori care pot dauna bunei functionari a calculatorului tau, cum sunt vechimea si performantele acestuia, gradul de uzura sau buna optimizare a componentelor, cel mai intalnit este sistemul de operare.

          In cele mai multe cazuri, acesta este principalul motiv pentru care calculatoarele si laptop-urile functioneaza greu.

          Exista, bineinteles, diverse programe, unele chiar oferite gratuit pe Internet de catre producari, care curata sistemul de operare si il reconfigureaza, dar aceasta nu da mereu roade.

          Pentru a evita instalarea sistemului de operare, exista, de asemenea, optiunea repair a Windows-ului, care s-a dovedit, spre dezamagirea noastra, a fi complet nefolositoare.

          Pentru inceput, ti-am pregatit o lista de modificari pe care trebuie sa le faci in sistemul tau de operare Windows*.

          *Aceste operatiuni sunt valabile doar pentru Windows 7 si Windows 8 sau 8.1.

          Am creat doua fisiere executabile. Primul care, in urma accesarii, modifica in mod automat setarile in Windows – setarile pe care le-am enumarat mai jos – si celalalt care revine la setarile anterioare.

          Modificarile le-am enumerat mai jos. Am incercat sa descriu pe scurt ce inseamna fiecare comanda.

Descarca apasand AICI arhiva, dezarhiveaza si acceseaza “Optimizari Windows”. Cand vrei sa anulezi setarile, acceseaza “Anulare optimizari”.

Atunci cand consideri ca nu iti sunt de folos ajustarile efectuate prin executarea fisierului Optimizari Windows.reg, poti reduce sistemul la valorile initiale executand Anulare Optimizari.reg.

          O a doua varianta si  cea mai buna din punctul nostru de vedere, este sa reinstalezi  sistemul de operare

          Principalul nostrum obiect de activitate este reparatii calculatoare si laptop –uri la domiciliu. Suntem aici pentru momentele in care ai nevoie de calculator sau laptop si nu functioneza. Momentele in care trebuie sa redactezi un document, sa transmit un e-mail sau sa porti o conversatie si totul se blocheaza. Suntem pe locul 1 de pe piata datorita serviciilor de calitate, politica firmei si preturilor mici.

          In plus, oferim asistenta telefonica gratuita prin telefon, incercand sa te ajutam in orice problema cu calculatorul sau laptop-ul.

          Ne gasesti pe unul dintre website-urile noastre www.reparatii-la-domiciliu.ro sau www.service-computer.eu ori la numarul de telefon 0749.989.988.

Asteptam telefonul tau! O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente.