Laptop pornit nonstop. Nu mai afișează nimic pe ecran

Laptop pornit nonstop. În această dimineață, când am ajuns la birou, am găsit laptopul închis. Obișnuiesc să îl țin pornit nonstop. Când am încercat să-l repornesc, am constatat că ledurile se aprind, însă ecranul rămâne negru și ventilatoarele nu schițează nicio mișcare.

Am verificat toate legăturile cu priza, tastatura și imprimanta, dar totul pare a fi în regulă. Am reîncercat de câteva ori să îl pornesc, dar situația rămâne neschimbată – nu afișează nimic pe ecran.

Sediul societății noastre este în sector 1, Bld. Ion Mihalache. Care credeți că este problema și când puteți veni pentru a verifica despre ce este vorba exact? Dacă nu se poate remedia situația aici, puteți lua laptopul în service.

Întrebare adresată de Dimitrie V.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Dimitrie!

Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei la sediul societății ori, după caz, în service.

Cauza problemei poate fi excesul de praf la ventilatorul procesorului, placa video ori placa de bază. S-a dovedit a fi, totuși, uneori, și display-ul sau invertorul. Vă vom contacta în această dimineață pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

laptop pornit nonstop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

2 Comments

  1. Am o problema la monitorul laptopului si am nevoie de cineva sa vina sa vada daca se poate repara si sa verificie eventual si performanta laptopului.
    Care este procedura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *