Laptop-ul imi incarca foarte greu. Instalati Windows la domiciliu?

Reparatii laptop la domiciliu Bucuresti – Curatare laptop

Buna ziua,

Laptop-ul meu este Lenovo B50-70. Am solicitat serviciile unui baiat de la un service IT din sector 6 in vederea instalarii sistemului de operare – Windows 8.1 -, insa laptop-ul functioneaza deplorabil. Baiatul mi-a instalat un plugin – spunea el – pentru ca Windows-ul sa aiba un design „revolutionar„. In fine, ce-i drept, nu-mi place. Am mult prea multe programe instalate, in timpul rularii sistemului de operare, imi apar erori pe ecran si paginile se deschid greu. De fiecare data cand il inchid, trebuie sa astept cel putin 20-30 de minute pana se opreste. Va solicit, pe aceasta cale, serviciile. Aveti posibilitatea sa veniti la domiciliul meu pentru instalarea sistemului de operare? Tot Windows 8.1 as vrea.

Intrebare adresata de Andrei B.

Raspuns:

Buna ziua domnule Andrei!

Cauza problemei discutate este, in mod clar, sistemul de operare. Acesta, fie nu a fost instalat cum trebuie, fie nu este utilizat corespunzator. Tind sa cred ca prima varianta este cea corecta. Nu recomandam vreun plugin de modificare a design-ului Windows-ului, intrucat ingreuneaza buna functionare a acestuia din urma. Nu trebuie exagerat, de asemenea, cu instalarea programelor. Chiar daca laptop-ul se bucura de performante bune, incercati sa instalati programele pe care obisnuiti sa le folositi. Multa atentie si la ce program tip anti-virus folositi. Sistemul de operare, dupa actionarea butonului shut down, trebuie sa se inchida in maximum un minut.

Specializarea noastra este, dupa cum stiti, reparatii laptop, calculatoare si instalare Windows la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire. Va multumim pentru mesaj si va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .