Laptop-ul isi da restart singur. Se restarteaza la cateva min de la pornire

          Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Buna ziua! Apelez la voi cu o problema tehnica la laptop-ul personal. Desi m-am comportat cu grija si nu i-am efectuat nicio reparatie ori l-am tinut in praf, laptop-ul se restarteaza la cateva minute dupa ce-l pornesc. I-am dat vreo 7 repair la windows, am incercat instalarea unui alt sistem de operare. Am verificat daca se incalzeste – nu se incalzeste deloc. Temperatura este normala si nu are praf la cooler-ul procesorului. Cu toate acestea, laptop-ul se restarteaza. Nu apare niciun mesaj de eroare pe ecran inainte sa se restarteze. Nu este o perioada exacta dupa care-si da restart. Ce considerati ca are si cand puteti veni la domiciliul meu pentru a face constatarea si a efectua reparatia? Locuiesc in sector 4 pe str. […].

Intrebare adresata de Olariu D.

Buna ziua domnule Olariu!

Problema laptop-ului Dvs. pare a fi de la memoria Ram sau de la Harddisk-ul laptop-ului. Pentru a constata problema, trebuie efectuat un test la memoria ram si la harddisk. Nu are nicio legatura cu soft-ul, motiv pentru care nu este necesar sa porniti operatiunea de repair sau sa reinstalati sistemul de operare. Referitor la praful care s-ar putea sa fie la cooler-ul procesorului, daca ar fi existat, s-ar fi comportat altfel: laptop-ul se inchide si porneste numai la comanda Dvs. Niciodata laptop-ul nu se restarteaza cand are praf la cooler-ul de la procesor.

Va vom suna in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire si venim la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua reparatia.

O zi excelenta!

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Laptop-ul isi da restart singur. Se restarteaza la cateva min de la pornire

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .