Laptop-ul isi da restart singur. Se restarteaza la cateva min de la pornire

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Intrebare adresata de Olariu D.

Buna ziua! Apelez la voi cu o problema tehnica la laptop-ul personal. Desi m-am comportat cu grija si nu i-am efectuat nicio reparatie ori l-am tinut in praf, laptop-ul se restarteaza la cateva minute dupa ce-l pornesc. I-am dat vreo 7 repair la windows, am incercat instalarea unui alt sistem de operare. Am verificat daca se incalzeste – nu se incalzeste deloc. Temperatura este normala si nu are praf la cooler-ul procesorului. Cu toate acestea, laptop-ul se restarteaza. Nu apare niciun mesaj de eroare pe ecran inainte sa se restarteze. Nu este o perioada exacta dupa care-si da restart. Ce considerati ca are si cand puteti veni la domiciliul meu pentru a face constatarea si a efectua reparatia? Locuiesc in sector 4 pe str. […].

Raspuns:

Buna ziua domnule Olariu!

Problema laptop-ului Dvs. pare a fi de la memoria Ram sau de la Harddisk-ul laptop-ului. Pentru a constata problema, trebuie efectuat un test la memoria ram si la harddisk. Nu are nicio legatura cu soft-ul, motiv pentru care nu este necesar sa porniti operatiunea de repair sau sa reinstalati sistemul de operare. Referitor la praful care s-ar putea sa fie la cooler-ul procesorului, daca ar fi existat, s-ar fi comportat altfel: laptop-ul se inchide si porneste numai la comanda Dvs. Niciodata laptop-ul nu se restarteaza cand are praf la cooler-ul de la procesor.

Va vom suna in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire si venim la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua reparatia.

O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .