Laptop-ul se inchide dupa aproximativ 5-10 minute de utilizare

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare si in sector 3 Bucuresti.

Intrebare adresata de Vladut M.

Salut baieti,

Am un laptop toshiba qosmio care, surprinzator, imi creeaza probleme. Il pornesc – totul in regula pana aici – si dupa aproximativ 5-10 minute de utilizare, se inchide. Nu restart, nu blocat, ci se inchide pur si simplu. Va las pe voi sa constatati si sa efectuati reparatia. Nu este specializarea mea. Aveti posibilitatea sa veniti la domiciliu pentru aceste operatiuni? Va multumesc si astept raspunsul vostru.

Raspuns:

Salut, Vladut! Toshiba Qosmio este un laptop rezistent, dar, ca la orice laptop, apar si probleme. Diferenta dintre marci si modele in ceea ce priveste defectiunile consta in diferenta de timp in care apar aceste probleme, in sensul ca la un model o problema poate veni dupa 6 luni de folosinta, la altul dupa 1 an sau doi.

In fine, din cele relatate, cazul tau pare simplu. Pana cand voi avea laptop-ul in fata, as spune ca problema este de la pasta termoconductoare a procesorului. Bineinteles ca s-a ajuns aici si din cauza ca, cel mai probabil, ai utilizat laptop-ul pe suprafete necorespunzatoare ori nu i-ai facut curatare de mult timp. Vom verifica toate aceste aspecte cand vom veni la tine.

Te vom contacta in scurt timp pe numarul de telefon afisat in formularul pe care l-ai completat de pe pagina contact a website-ului si stabilim o intalnire. O seara frumoasa :)!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .