Laptop-ul se inchide dupa cateva minute. Se incinge

          Reparatii calculatoare la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Faur Gh.

Buna ziua,

O problema pe care poate ati mai intalnit-o: Un laptop de vreo 3 ani, ingrijit, fara nicio reparatie la activ, care a functionat perfect pana in acest monent, se inchide dupa cateva minute de utilizare. Acum doua saptamani se inchidea dupa cca. 50-60 de minute, apoi dupa 30 de minute pana cand a ajung sa se inchida fara sa-i dau o comanda in acest sens dupa 5-10 minute. Nu l-am desfacut tocmai pe considerentul ca pot strica ceva. Apelez la voi in speranta ca vom gasi o solutie. Efectuati reparatii laptop in sector 3 – 1 Decembrie 1918 pe strada […]?

Raspuns:

Buna ziua domnule Faur,

Inainte de toate, va rog sa aveti in vedere faptul ca problema dumneavoastra este una comuna si nu este nimic grav, in principiu.

Datorita faptului ca ati utilizat laptop-ul o lunga perioada de timp – am dedus din continutul mesajului Dvs. – si fara a-i face vreo curatare si schimbare de pasta termoconductoare, acesta este firesc sa se inchida. La cooler-ul procesorului s-a format o patura de praf si, cel mai probabil, pasta termica a procesorului s-a uscat. Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Dupa ce-i vom face o curatare si ii vom schimba pasta termica, laptop-ul va functiona perfect. Va vom contacta in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .