Laptop-ul se stinge singur dupa jumatate de ora de utilizare

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti.

Intrebare adresata de Mihai A.

Buna ziua,

Am un laptop Hp Compaq cq58 care dupa aproximativ 30 de minute de utilizare – Youtube, Facebook, navigare pe internet, download filme etc. –, se stinge singur. Deci nu restart, ci stins fara sa-i fi dat o comanda in acest sens.

Dupa ce-l repornesc, se stinge dupa cateva minute. Nu mai rezista 30. Puteti veni la domiciliu pentru efectuarea reparatiei? Cand? Care considerati ca este problema?

Raspuns:

Buna seara domnule Mihai!

Problema Dvs. este, in principiu, din cauza faptului ca aveti praf la cooler-ul procesorului si, cel mai probabil, pasta termoconductoare de pe procesor s-a intarit. Spun in principiu deoarece nu am laptop-ul in fata pentru o diagnosticare. Este necesara o curatare completa a laptop-ului si inlocuirea pastei termice. Acest lucru se poate face la domiciliu si costurile sunt reduse.

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop la domiciliu in Bucuresti, deplasarea fiind gratuita. Putem veni oricand la dumneavoastra. Ramane sa va contactam in cursul zilei de maine pentru a discuta pe larg si, eventual, pentru a stabili o intalnire.

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .