Laptopul nu identifică conexiunea de internet. Deplasare la domiciliu

Bună ziua. Vă puteți deplasa mâine pentru o reparație la domiciliu, în sector 1? Nu pot accesa internetul, iar mesajul de eroare este „problem with wireless adapter or acces point„. Routerul este funcțional, îl folosesc pentru conectare la internet cu alt laptop. Multumesc. Vă rog să îmi răspundeți prin e-mail și nu la telefon.

Întrebare adresată de Iuliana Lucanu.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Lucanu! Din cele sus-precizate, problema este la placa de rețea a laptopului Dvs. Există posibilitatea, însă, ca defecțiunea să fie la router-ul wireless ori la echipamentul furnuzorului.
Pentru verificări suplimentare, precum și pentru remediere, vă vom contacta în cursul acestei după-amiezi în vederea stabilirii unei întâlniri la domiciliul dumneavoastră din sector 1.

Vă dorim o seară excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

deplasare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

2 Comments

 1. Am gasit websiteul Dvs. pe Internet – Google -.
  Am urmarit postarile si, in principiu, sunt clarificat asupra problemei, si anume, cred ca am o defectiune la Windows. Acesta functioneaza foarte greu, in sensul ca porneste in 10 minute, paginile de Internet imi afiseaza fel si fel de erori, programele nu functioneaza samd.
  Spuneti-mi care este procedura pentru o deplasare la domiciliu in sector 4. Ma intereseaza daca lucrati si in weekend. Dati-mi un semn pe adresa de e-mail pentru a discuta mai multe detalii.
  Este vorba despre un laptop Dell

  • Bună ziua, domnule Crancea!
   Vă ajutăm cu plăcere în remedierea problemei. În ce privește deplasarea la domiciliu, v-am trimis un mail în vederea stabilirii întâlnirii. Lucrăm și în weekend.
   O zi excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *