Laptopul nu mai afișează nimic pe ecran după ce apăs butonul Power

Laptopul nu mai afișează nimic pe ecran după ce apăs butonul Power. Am laptopul de 2 ani și pana acum nu mi-a creat vreo problema. Sta pornit aproximativ 7 ore zilnic. Aseară am lăsat laptopul pornit la birou și dimineață când am venit sa lucrez, era oprit. Am apăsat butonul Power pentru a-l porni și se aud ventilatoarele pentru câteva secunde, însă pe ecran nu afișează nimic.

Am deconectat bateria, l-am lăsat o ora închis, am schimbat priza, dar problema rămâne neschimbata. Vreau sa vina cineva din partea dumneavoastră la domiciliul meu din sector 1 pentru a vedea despre ce este vorba. În măsură în care se poate remedia la domiciliu, este perfect. Dacă implică să luați laptopul în service pentru verificări amănunțite, sunt încântat să vi-l las.

Care este procedura pentru a stabili o întâlnire – o deplasare la domiciliu?

Întrebare adresată de Alexandru L.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Alexandru!

Cauza problemei laptopului dumneavoastră poate fi placa video ori placa de bază. În puține dintre cazuri am întâlnit ca problema să fie cauzată de alte componente, respectiv de la display ori invertor. Spunem puține dintre cazuri deoarece aceste componente se strică mai rar și, în principiu, nu din culpa utilizatorului.

Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 1 pentru a verifica despre ce este vorba și, după caz, a remedia problema.

Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe prima pagina a website-ului ori pe pagina contact.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

laptopul nu mai afișează nimic

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *