Laptopul nu mai pornește. Efectuați reparații laptop la domiciliu?

Bună! Am de trimis un referat până mâine la orele 20.00 și laptopul nu mai funcționează. Până ieri rula foarte greu, așteptam și 10 minute până să pornească. Astăzi, când l-am pornit, mi-a afișat ecran negru cu scris alb. Îmi spune ceva legat de Windows error. Nu am posibilitatea să vin în service. Puteți veni la domiciliul meu pentru a verifica despre ce este vorba, vă rog? Efectuați reparații laptop și la domiciliu în București? Locuiesc în zona Piața Romană. Aștept răspunsul vostru.

Întrebare adresată de Ștefana A.

Răspuns:

Bună, Ștefana! În ce privește problema laptopului tău, aceasta își poate găsi rezolvarea, în principiu, în reinstalarea sistemului de operare – Windows – ori în înlocuirea harddisk-ului, după caz, dar toate aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliul tău. Există și posibilitatea să îți repunem laptopul pe picioare fără să reinstalăm Windowsul sau să schimbam harddisk-ul, dar depinde de problemă.

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București, deplasarea fiind gratuită. Te vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri pentru a remedia problema laptopului tău. O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

2 Comments

 1. Buna seara,
  Am un laptop Asus, cumparat recent din Flanco, care are aceleasi simptome ca cele descrise in articolul de fata, respectiv porneste foarte greu si ruleaza aplicatiile foarte lent. Toate acestea s-au intamplat dupa ce am descarcat un addon de limba ebraica pentru Microsoft Word. Dupa timpul instalarii am fost nevoit sa instalez o multime de alte programe pentru a ajunge la programul dorit. Care credeti ca este solutia ideala pentru a remedia problema?
  Locuiesc in sector 4, zona Tineretului – Erorii Revolutiei, in apropierea statiei de metrou Erorii Revolutiei.

  • Bună seara,
   Se analizează prin intermediul unui software programele instalate în ultima perioadă și, la cererea Dvs., se dezinstalează. Dacă soluția nu dă rezultate, se procedează la reinstalarea sistemului de operare. În orice caz, cea mai bună variantă este reinstalarea sistemului, întrucât unele programe suprascriu fișiere cu extensie .dll în sistemul Windowsului și la dezinstalare aceste fișiere, de regulă, se șterg. În timp, fișierele șterse dăunează Windowsului.
   Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon afișat pe website.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *