Laptopul nu mai recunoaște conexiunea Wireless. Problemă internet

Am și eu o problemă cu laptopul meu, model HP Pavillion 17. Acum două zile, când l-am deschis dimineața, nu îmi recunoștea routerul din casă.
Menționez că telefoanele și un alt laptop nu au nicio problemă în a se conecta.
Am reconfigurat routerul, am încercat să îl adaug manual și nu merge. Am făcut chiar și un hotspot, arată că este conectat, dar nu merge Internetul.
Îmi puteți spune ce s-ar fi putut întâmpla peste noapte și în ce măsură puteți veni la domiciliul meu din sector 4, b-dul Olteniței, pentru remedierea problemei? Multumesc! O zi buna!

Întrebare adresată de Denisa Voinea.

Răspuns:

Bună seara, doamna Voinea! Faptul că laptopul s-a defectat peste noapte, este firesc. În rare cazuri apar defecțiuni în mod treptat ori anunțate sub diferite forme în prealabil.
Din cele sus-precizate, problema este la placa de rețea a laptopului Dvs. Pentru verificări suplimentare, precum și pentru remediere, vă vom contacta în cursul acestei dimineți în vederea stabilirii unei întâlniri la domiciliul dumneavoastră din sector 4.

Vă dorim o seară excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

problema internet

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *