Laptopul pornește, dar se blochează la logo

Salut, băieți!
Apelez la voi pentru că laptopul soției s-a stricat, în sensul că pornește și totul pare a fi în regulă până la apariția logoului Windowsului. De îndată se logoul apare pe ecran, laptopul se blochează. Am încercat, după cum am citit pe forumuri, să întrăm în safe mode ori în bios, în speranța că rezolvăm problema, însă nu funcționează nimic. Cer ajutorul vostru. Spuneți-mi care este procedura pentru o deplasare la domiciliu. Noi locuim în sector 4, zona Olteniței-Brâncoveanu.
Întrebare adresată de Grigore S.

Răspuns:

Bună seara, domnule Grigore! Din cele precizate, Windowsul pare a fi cauza problemei, în sensul că necesită reinstalare. Rămâne însă să verificăm acest lucru la domiciliul dumneavoastră. Există, într-adevăr, posibilitatea ca unele fișiere să poată fi înlocuite, astfel încât sistemul de operare să funcționeze în mod optim fără să-l fi reinstalat în prealabil.
În vederea stabilirii unei întâlniri, vă vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon comunicat prin intermediul formularului de contact.

Vă dorim o zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Laptopul pornește, dar se blochează la logo

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *