Laptopul se blochează. Reparații laptop sector 3?

Bună seara! Reparații laptop sector 3? Laptopul meu, încă de dimineață, se blochează continuu.

După aproximativ 10 ore de utilizare ieri, înainte să se închidă și-a dat cca. 110 update-uri la Windows. Dimineață l-am găsit tot deschis. A fost închis forțat și după repornire a început să funcționeze greu, iar la 30-40 de minute se blochează.

Solicit asistența dumneavoastră de specialitate la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor – Park Lake. Am informații foarte importante pe el și am rugămintea să fie salvate înainte de orice operațiune. În acest sens am achiziționat și un harddisk extern.

Întrebare adresată de Mihaela U.

Bună seara, doamna Mihaela! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Cu privire la problema expusă, defecțiunea poate fi cauzată din cauza acelor update-uri ce au fost instalate ieri. Același mod de manifestare apare și atunci când harddisk-ul este defect, dar acest lucru rămâne să îl analizam la domiciliul dumneavoastră din sector 3.

În vederea stabilirii unei întâlniri cu unul dintre tehnicienii noștri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Laptopul se blochează. Reparații laptop sector 3?

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. Detin un laptop hp Compaq CQ58. Ieri a fost dat update la Windows, iar acum nu mai porneste. Se blocheaza la logo si apare ecran negru. Va rog sa trimiteti pe cineva la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor – Nicolae Grigorescu, Alea Ilioara.
    Adresa completa o transmit telefonic. Am rugamintea sa ma sunati pe numarul de telefon furnizat in cadrul formularului.
    O zi buna si astept apelul dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *