Laptopul se încălzește. După 20 de minute se închide

Bună seara!

Am laptopul de doi ani, cumpărat din Flanco Obor. L-am utilizat corespunzător și nu a intrat niciodată în service. Acum, însă, după aproximativ 20 de minute de utilizare, laptopul se închide fără să-i fi dat vreo comandă în acest sens. M-am gândit pentru câteva momente să-l desfac, dar am decis în cele din urmă sa apelez la un centru specializat. Spuneți-mi, vă rog, dacă efectuați reparații laptop la domiciliu. Mă interesează și să-i reinstalez sistemul de operare, dar fără programe, pentru că mă descurc să le instalez.

Întrebare adresată de Robert C.

Răspuns:

Bună seara, domnule Robert! Efectuăm reparații laptop la domiciliu, oriunde în București. Din cele relatate, problema laptopului dumneavoastră se remediază printr-o simplă curățare a coolerului de la procesor și prin înlocuirea pastei termoconductoare. În ce privește reinstalarea sistemului de operare, vă ajutăm cu plăcere când venim la domiciliul dumneavoastră.

Sunați-ne pe numărul de telefon afișat pe website când aveți plăcerea și stabilim o întâlnire.

O zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

laptopul se încălzește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *