Laptopul se încălzește. După 20 de minute se închide

Bună seara!

Am laptopul de doi ani, cumpărat din Flanco Obor. L-am utilizat corespunzător și nu a intrat niciodată în service. Acum, însă, după aproximativ 20 de minute de utilizare, laptopul se închide fără să-i fi dat vreo comandă în acest sens. M-am gândit pentru câteva momente să-l desfac, dar am decis în cele din urmă sa apelez la un centru specializat. Spuneți-mi, vă rog, dacă efectuați reparații laptop la domiciliu. Mă interesează și să-i reinstalez sistemul de operare, dar fără programe, pentru că mă descurc să le instalez.

Întrebare adresată de Robert C.

Răspuns:

Bună seara, domnule Robert! Efectuăm reparații laptop la domiciliu, oriunde în București. Din cele relatate, problema laptopului dumneavoastră se remediază printr-o simplă curățare a coolerului de la procesor și prin înlocuirea pastei termoconductoare. În ce privește reinstalarea sistemului de operare, vă ajutăm cu plăcere când venim la domiciliul dumneavoastră.

Sunați-ne pe numărul de telefon afișat pe website când aveți plăcerea și stabilim o întâlnire.

O zi excelentă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

laptopul se încălzește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *