Mă interesează să cumpar un laptop nou. Mă ajutați, vă rog?

Laptopul vechi a cedat, după multe reparații. În fine, acum intenționez să achizitionez un nou laptop, dar nu am nicio idee despre ce înseamnă cumpărarea unui laptop, motiv pentru care apelez la bunăvoința voastră. Nu exagerez, totuși, de bunăvointa voastră, fiind de acord să plătesc. Mă puteți sfătui ce înseamnă achizitionarea unui nou laptop sau, cel mai bine, puteți veni împreună cu mine să cumpărăm unul nou – nu am încredere în băieții din magazinele de electronice pentru că, bine stiți și voi, probabil, nu am cunoștințe în domeniul IT, ci doar în vânzări. Numărul meu îl aveți completat în acest formular de contact. Aștept răspunsul vostru. Mersi!

Întrebare adresată de Anda R.

Răspuns:

Bună, Anda!

Iți mulțumim pentru intenția de a colabora! Te ajutăm, bineînteles – este o plăcere pentru noi să ne putem cunostințele în aplicare. Te putem ajuta, gratuit, cu orice fel de informații prin telefon sau putem veni, împreună cu tine, contra-cost, în orice magazin consideri necesar pentru achizitionarea unui laptop. Avem toată încrederea că îți vom fi de un real ajutor, dar acest lucru rămâne să-l constați tu.

Te vom suna în cursul acestei zile pe numărul de telefon din formularul de contact.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

recomandare laptop nou

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *