Marire dimensiune partitia C Windows. Deplasare la domiciliu sector 3

Bună ziua! Mă interesează marire dimensiune partitia C Windows, respectiv mărirea volumului din partiția C a laptopului. În prezent, mă aflu pe roșu cu spațiul de disk utilizat, ceea ce îngreunează mult funcționalitatea laptopului.

Dimensiunea actuală este de 40gb, iar sistemul de operare este Windows 7. Adițional partiției C, mai am și o partiție denumită Local Disk D. În aceasta, spațiul utilizat este de numai 10 gb din 187 gb.

Locuiesc în sector 3, zona Dristor – Nicolae Grigorescu, pe șoseaua Camil Ressu. Cum procedez pentru stabilirea unei întalniri la domiciliul meu în săptămâna ce urmează? Mă intereseaza, de principiu, stabilirea unei întâlniri cu un tehnician din partea dumneavoastră în prima parte a zilei, până în ora 12.00.

Mulțumesc.

Întrebare adresată de Iorgovan Petru

Bună ziua, domnule Iorgovan! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Vă ajutăm cu plăcere în redimensionarea partiției C a laptopului. Există, în principiu, două modalități de efectuare a operațiunii. Una dintre ele implică ștergerea tuturor informațiilor din laptop și reinstalarea sistemului de operare Windows, iar a doua păstrarea oricăror informații din laptop, precum și a sistemului de operare, și extinderea volumului C cu spațiu din partiția adițională.

Pentru efectuarea operațiunii prin cea din urmă modalitate expusă, ne vom folosi de o serie de programe special concepute in acest sens.

Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați la numărul de telefon afișat pe website. Un coleg va prelua apelul și programa intervenția pentru partea de început a zilei oricând în săptămâna ce urmează.

O zi excelentă!

nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Marire dimensiune partitia C Windows. Deplasare la domiciliu sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

One Comment

  1. buna ziua,

    va solicit sprijinul intr-o reinstalare de Windows 10.
    Am achizitionat astazi un laptop de la pcgarage si are linux. Am cumparat licenta de windows si de office. Cum procedam sa stabilim o intalnire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *